Followers

Wednesday, April 29, 2015

PILOT CAFE

Assalam readers!How are you today?
long time no see .... ! anyway happy blogging guys . Love & Muahh Ciked!

'
Nak announce sikit hihihi to all peminat novel Ahadhiat Akashah & sebuah filem Osman Ali iaitu Pilot Cafe , anda boleh saksikan dipawagam pada 30 April 2015 khamis ini. Syukur rezeki yang tak disangka-sangka. Sekali lagi anak  kesayangan dijemput khas oleh Tarantella Pictures untuk tayangan perdana @ Gala Night Pilot Cafe arahan Osman Ali , pelakon kecil atau kanak-kanak tersebut merupakan baby saya iaitu Wildan Uqail berusia 30hari babyWU sebagai Amirul Faizin @ babyAF. Iaitu anak heroin Izara Aishah sebagai Maya bersama Remy Ishak sebagai Rashid.Sekarang babyWU sudah berusia 2tahun.Syukur berpeluang melihat sendiri lakonan tersebut.

Red Carpet
  Kelihatan kedua bujangku keletihan bermain


Ramai sgt artist yg hadir ,
Farid Kamil,Aishah,Ainul,Kilafairy, 
Barisan pelakon hati perempuan,
Selain Izara Aishah,Remy Ishak,Fahrin Ahmad, Neelofa,Dira,Eizlan Yusof,Rosnah Johari.Kang upload semua meleleh airmata kuangkuangkuang!!! 
OK minat sgt2 dgn kejuaraan suaraan Hafiz Suib!


Dibawah ini baby neelofa & izara aishah
Sesi suai kenal . Biasalah budak mula mula malu kucing lepastu ? Gang kawasan! Tapi Wildan bukan jenis budak yg lasak,dia anak yg paling senang dijaga yg panting umpan makan or mengunyah something to eat..mulut tak akan berhenti. Picture sebelah tu dia mula pelawa iman popcorn.


Wildan (Amirul) Mommy Kasyah Nazira Imam (Ameer) Eeka & Eisha 


Ada anak macam inilah gayanya

Bersama Nazira

Happy sangat2 dapat jumpa kawan2 time set produksi . Alhamdulillah masih berhubung.


Sejujurnya, Dari dalam perut lagi mommy bawa awak travel naik air ✈ . Mungkin dari dalam perut juga awak dah jatuh hati bersama air ✈ . Bila awak lahir (syukur ya Allah),rezeki awak memang luas rezeki yg turut mommy daddy tempias sekali termasuklah lakonan filem pilot cafe ni time ni uwan (MIL) sgt excited & beri sokongan.Takut juga wan tak bagi time tu masih dlm pantang lagi kakyong oi!Maklumlah cucu first dpt tawaran berlakon pula tu lebih2 masuk wayang kan? Mahu tak heboh?Lepastu time aqiqah awak mommy bt bunga telor foam tema kapal terbang.Sgt jatuh hati.Kebetulan juga cucu kesayangan duduk bersama uwan di klia sepang hari2 tengok kapal terbang sampai sekarang dia pantang jumpa aeroplane.Selagi itulah anak tekak dia berteriak dgn siapa sahaja mak(wan) , daddy, mommy , mama , abah(atok) airplane ✈ !!!


Menyusukan anak . Take 5 break .
Time ni WU sgt bekerjasama mengikut arahan tak banyak ragam. 
Bergama MakMah sebagai embok 
WU kenangan masa kecil bersama Osman Ali
Bersama sicantik Izara Aishah
Bersama abang sado 

InshaAllah bila besar nanti Wildan Uqail jadi pilot yg berjasa kepada daddy mommy,bangsa,agama & negara.Amin.

#PilotCafe #GalaNightPilotCafe #KuasaCintaMengubahSegalanya
#MalamGalaPilotCafe #TarantellaPictures #AstroShaw #Hlive #UntukCinta

11 comments:

Amy Hilmirda Daud said...

Nampak meriah... anak akak pun suka sgt ngan kapal terbang sampaikan cita-cita pun nak jd aircraft engineer

Nieyl said...

Singgah Pagi...
Thanks yea kak..
singgah blog nieyl :)

Z@i Z@mR33 said...

waa...kecik2 dh blakon..x sangkanya

Falsya said...

vavava..baby2 dh jadik retis..nak sign..ehh, hehhe..

Rtp Farra Arisha said...

About to watch it tomorrow! Rezeki tak pandang usia kan, semoga anak sis membesar dengan sehat & berjaya & mempunyai masa depan yg cerah!

Farrah MF said...

Wah, dalam hari lagi WU dah jadi retis! :)

Hamelia Hamid said...

Assalam iryns, salam perkenalan.. =)

tahniah dapat jemputan khas ni. Best nye la kalau emi kat tempat awak.. heee..

CIter ni macam best je, nanti nak kena tengok ni..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam iryn,
salam perkenalan naaaaaaaaaa
thanx sudi singgah blog ahkak yer :)
waaaaaaaaaa
anak uols retis tuuuuuuuuuu
he3
nak otograp :)

Izzati Amira said...

WOW hero cilik!

Zizie Zack said...

wah.. anak akak rupanya.. tahniah.. murah rezeki ni :)

ieza ashaari said...

Wah,artis...nk sign.,hihi.