Followers

Saturday, May 11, 2013

PILOT CAFE BY TARANTELLA PICTURES

BARISAN PELAKON TERKENAL :
Fahrin Ahmad
Remy Ishak
Izara Aishah
Neelofa

Ini antara gambar wildan uqail bersama mereka ketika pengambaran . "On Set"


Take five ! Bila take five wildan pun nak susu .
 Before tu sangat bagus dia bekerjasama untuk berlakon! 
banyak jugak scene kena cut!!!cutttt!! repeat!!!! cut! 
Mujur anak mommy layan je....good job son!


Picture yang ini wildan kena bogelkan! sebab mama izara & papa fahrin nak mandikan kat baby bath tub.
Alhamdulillah scene yang diinginkan wildan menangis, betul2 dia berlakon menangis.
Crew-crew suka mengusik biar kasi wildan pancut! hahaa tapi anak mommy ni baik tak main pancut2!
Syukur... Before ni mandi kat rumah , uwan mandikan tak menangis langsung! Clever boy Wildan .
See? Izara sangat pandai jaga budak :) sebab dia pun ada adik lelaki kesayangan!


Next Scene next day .
Wildan Dilahirkan ...
Hah! Jangan terkejut atok uwan semua.
Wildan digomol dengan warna merah darah! 
Scene ni wildan langsung tak meragam .
Nak tau time ni pukul berapa? jam 4pagi babak wildan bermula !
Time ini babak azan . Perghh memang sayulah hati ini mendengarnya.
 

Mereka ini yang suka layan wildan uqail ketika di set . Serius siap kongsi cerita rindu kat anak sendirilah,
sebab mereka busy dengan kerja masa tak menentukan . Apapun crew sangat best!!! 
Yeay ! scene yg ini last scene wildan berjaya berlakon sebagai anak maya dalam filem pilot cafe . 
Good job abang fahrin !!
Menunggu solat asar .

Selebih picture di IG KAMI JOM FOLLOW



Pengalaman disini , sepanjang temankan anak kesayangan di "on set" apa yang me tengok tak mampulah jadi artis. letih sangat masa tak menentu.scene menangis kena kuarkan airmata emm macam-macam lagi nak kena ingat dialog bagai. kena banyak bersabar part nak record tu lebih lagi melibatkan 3-4 orang dalam set tuAlamak, lau me minta ampun dah tau memang tak layak. Tapi...namapun artiskan, sangat best dengan mereka , Izara tak sombong , lagi banyak sharing is caring gitu . Banyak masa berborak dengan dia. Thanks Izara follow our Instagram & Twitter ! Abang fahrin pun tak menyombong, awal-awal dah upload wildan dalam Twitter dia ! ehhhh!!terharu saya,sebab wildan anak saya! perghhh minat kot dgn dia dulu tapi taklah taksub sangat . obsess pulak dengan artis !!Ok bai...

Nanti setahun selepas saya update ok !

No comments: