Followers

Monday, September 29, 2014

Morib Gold Coast

 As Salam, 
Dekat sebulan lebih unactive blog! Oh no!!
Syndrom mak mak memang cenggini.Ok!sila faham!
me nak kongsikan cerita lama tak lama baru tak baru iaitu Morib Gold Coast!
Before this banyak dengar cer dari family members je. . .Oklah kita try 2hari 1malam.
-Cerita Merdeka 30 August 2014-
"Sempena Wildan Uqail 1tahun 5bulan & Ariq Ukasyah 3bulan"
"Merangkap mummy lepas habis pantang"

dari tingkat 5
Budak paling tak menyabar,kesian!
Yeahhh....have fun guys!!




Pelampung duck tu Huggies bagi as present,ok what kami bawa untuk si kecil,
muat untuk 2 anak2 kecil kami,siap boleh sleepy lagi si adik kasyh.Thanks Huggies.





 

Yang ni kelakar si abang mula2 berani lepastu? cengeng!
Dinner time : Steambot

Sunset View from the beach!!










Sunset time
"video2 me kongsikan di Youtube"

Ok me bagi 4 bintang.Enjoy with your family.Yes,recommended!!

!
!
!
!
!
V
 Mak mak bapak bapak yang kat luar sana kalau bercita-cita nak bawa anak anak ke Primaland PD Waterpark me rasa eloklah batalkan cita-cita anda.sumpah langsung tak best!sgt membosankan!!Ok kami menginap 3hari 2malam.Bosan beb!Buat makluman u all waterpark ada 2session setiap session harga tiket lain-lain ye!8am-12am & 2pm-7pm!Harga jgn cakap sumpah tak berbaloi.

Lepas tu me bawa anak2 mandi pantai lagi best!

Anak-anak bantai tidur !! 
*menandakan mereka boring*


Primaland PD waterpark

 Ok,bai see you again!
Hug & Love , muahhh mummy ryn

17 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Wah bestnya.. gambar semua cantik2! =D

Rinna said...

Best jugak mandi manda di gold coast tuh.. Menarik.. :)

sudipVSsenduk said...

Happynya budak2 kalau nampak pool kan.. makbapak tumpang sekaki :)

anamizu said...

sis !!!! kwn kite baru je belikan tiket Gold Coast Morib tu utk kite.. peginye next month.. ok x kak tmpt tu? nengok mcm sonok je tu hehe



Salam kenal,
Anamizu :)

Iryns Ahmad said...

best dear...i recommended. oklah have fun...enjoy your bonding time ya :)

Iryns Ahmad said...

makbapak lebih excited..ank2 kecik2 lg so makbapak kena join sekaki lah.. :)

Iryns Ahmad said...

oklah not bad..hotel pn selesa.. ryn bg 4bintang!!hehe

Iryns Ahmad said...

best bila bawa anak2 .. happy je bw dorg jln2..

Ujie said...

Mcm penah pegi...dlm bilik ada jacuzzi tu kan? Saya lupa nama dia..tapi ada Gold Coast jugaklah. :)

Kakzakie said...

Baby pun dah pandai nak enjoy juga nampaknya:)

Iryns Ahmad said...

yes dear...ada jacuzzi.. :)

Iryns Ahmad said...

hehe mcm tu lah kak... :)

eima said...

byk gambar cantik .. suka tgk ...
tak suka pi sini sbb 1 kie tak suka pool ... hihi 2 sbb parking payah on weekend ... 3 cafe penuh time breakfast ... crowded ... hihi

Iryns Ahmad said...

really ? mayb u g pack se public holiday. i g weekday b4 merdeka..

mama amir said...

cantik ek pemandangan sana,,,

Kesuma Angsana said...

mmg best kan kat sini !

Julia Johari said...

Julia dh pernah ke sini bulan jun thn lepas...mmg syok tau...wowww pantai dia sgt cun