Followers

Saturday, July 26, 2014

Salam Syawal 1435H

Assalam,
AU_DayOne
Sebelum menjelangnya syawal,marilah kita menunaikan zakat fitrah bagi menyempurnakan bulan puasa dibulan ramadhan yang diwajibkan ke atas semua orang beragama islam tidak kira umur dan dimana sahaja kita  berada.InshaAllah semoga ibadah kita diberkati.amin.
AU_2Month 
Syukur Alhamdulillah tahun ini 2014 me diizinkan sekali lagi melahirkan zuriat untuk keluarga kami.Tahun lepas me beraya bertiga tahun ini tambah lagi seorang khalifah Allah yang diberi nama Ariq Ukasyah bin Mohd Syahir.InshaAllah beraya berempatlah kita.Alhamdulillah,tahun ketiga sebagai isteri & tahun kedua sebagai mummy&daddy,mohon dipanjangkan usia & diberi kesihatan yg baik,amin.Semuanya atas izin Allah.Terima kasih atas kurniaan ini ya Allah.
AU_dayOne
AU_baru keluar dari perut mummy :)
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN DARI SNZFAMILY !!
HUG&LOVE!

8 comments:

Khai♥Rin : anies said...

TAHNIAH2!!

Liyana Lunia. said...

Tahniahhh! ariq ukasyah omei omei tomei ! tahun dpn kita pula nak membina masjid ihihi

Farra AM said...

Salam.. blog walking dan nampak ada pic baby comel.. gebu sangat ni hahaha... akak tengah tunggu hari nk sambut baby.. tu yg syok tgk pic baby gebu...

Selamat Hari Raya! :-) jom jemput ke blog akak dan follow ye.. thanks! :-)

K.Fara
Fara Menulis Tentang..

anajingga said...

salam lebaran, kunjungan pertama ke sini, tahniah atas kelahiran Ariq yg comel..

::EIDA:: said...

comel baby! doakan ida pun merasai ada zuriat sendiri aminnn ;))

IFA Athirah said...

eriusnye muke dia yg last tu. mcm marah je.hehe

Faarihin said...

Semoga anak-anak Iryns menjadi anak yang soleh dan penyejuk mata emak dan ayahnya. Insha-Allah.. =)

IbuNoey said...

tembamnya...masa lahir,berapa kilo ni?

pasal breastpump Unimom tu,IbuNoey beli kat OneBabyWorld.tapi online pun ada jual tu..try google..hehe..